Tragédia: Meccs közben hunyt el a magyar focicsapat elnöke

Tragikus esemény történt a hétvégén: a megyei másodosztályban szereplő Kazár elnöke a csapat bajnoki meccse közben hunyt el, valószínűleg szívinfarktus következtében.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 10., hétfő 17:12
Tragikus esemény történt a hétvégén: a megyei másodosztályban szereplő Kazár elnöke a csapat bajnoki meccse közben hunyt el, valószínűleg szívinfarktus következtében.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 10., hétfő 17:12

Tragikus esemény miatt szorul háttérbe a hétvégi Buják - Kazár Nógrád megyei másodosztályú bajnoki mérkőzés eredménye. Az egyébként 1-1-es döntetlenre végződő összecsapás hajrájában a vendég kozáriak elnöke, Molnár Béla vélhetően szívinfarktus következtében rosszul lett, és életét már nem tudták megmenteni - számolt be a nogradfoci.hu.

A mérkőzés 81. percében, a tragédia bekövetkeztekor rögtön megállt a játék, előbb a jelenlévők, majd a kiérkező mentők küzdöttek mintegy órán át Molnár Béla életéért, sikertelenül. A labdarúgásért szenvedélyesen rajongó sportvezető decemberben lett volna 70 éves.

Nyugodjon békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz