Fotó: kisvardafc.hu

Továbbra is focira alkalmatlan az NB I-es csapat pályája: Zsinórban hatodszor játszanak idegenben

A Kisvárda a hétvégi, Újpest elleni bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélést is kezdeményezte.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 28., hétfő 15:51
Fotó: kisvardafc.hu
A Kisvárda a hétvégi, Újpest elleni bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélést is kezdeményezte.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 28., hétfő 15:51

Továbbra sem jött rendbe a Kisvárda pályájának gyepszőnyege, így nem alkalmas NB I-es mérkőzés megrendezésére. Mint ismert, hetekkel ezelőtt bakteriális fertőzést támadta meg a gyepet, amelyet ugyan próbáltak a klubnál orvosolni, de nem jártak sikerrel.

Mindez azt jelenti, hogy a Kisvárda sorozatban a hatodik bajnoki meccsén is kénytelen lesz idegenben pályára lépni, így pénteken 20 órától Újpesten kerül sor a csapat következő bajnoki találkozójára.

A Kisvárda az eddigi öt idegenbeli mérkőzésén 4 pontot gyűjtött, de az utolsó négy összecsapásából hármat elveszített.

A kisvárdaiak a hivatalos honlapjukon megerősítették a hírt, és mint írják:
"Súlyosbítja a helyzetet, hogy az elmúlt hetek karbantartási munkálatai, a felülvetések és az egyéb kezelések nem hozták meg a kívánt hatást, sőt a biológusok, a kutatólaborok és a legjobb szakemberek is egyértelműen megállapították, hogy menthetetlen a Várkerti Stadion játéktere. A jelenlegi helyzetben kivédhetetlen bakteriális fertőzések olyan algásodást és kárt okoztak, amelyek miatt nem tudjuk megmenteni a pálya talaját és teljes talajcserére lesz szükség. Az eddig az atlétikai világbajnokságon dolgozó szakemberek a jövő hét elején kezükbe veszik a munkálatokat, és remélhetőleg az ősz közepére használható állapotba kerül a játéktér."

Címkék: #NB I #Kisvárda
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Az FTC elismerte, hogy több klub is érdeklődik Ben Romdhane iránt, több ajánlat is érkezett a játékosért ebben a nyári átigazolási időszakban. Legutóbb az egyiptomi Al-Ahly érdeklődéséről lehetett olvasni. (Btolat)
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Tovább az összes átigazoláshoz