Fotó: folkbladet.nu

Tokmac súlyos eltiltást kapott új csapatánál - a kupadöntőt is ki kell hagynia

Nagyon fontos meccsről is lemarad a korábbi Fradi-kedvenc, akit kiállítottak a Djurgården bajnokiján.
Budai László 2024. április 30., kedd 16:31
Fotó: folkbladet.nu
Nagyon fontos meccsről is lemarad a korábbi Fradi-kedvenc, akit kiállítottak a Djurgården bajnokiján.
Szerző: Budai László 2024. április 30., kedd 16:31

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a Ferencvárostól nemrégiben távozó Tokmac Nguent úgy felhúzták új csapata, a Djurgården bajnokiján, hogy a 30 éves támadó hátulról felöklelte ellenfelét, amiért azonnali pirosat kapott.

Azóta a Fegyelmi Bizottság döntése is megszületett az ügyben: Tokmacot nem kímélték és május 13-ig tiltották el. Ez azért lehet különösen fájó az ex-Fradi-kedvencnek, mert így ki kell hagynia együttese most szerdai, Malmö elleni Svéd Kupa-döntőjét is, emellett két bajnokiról is lemarad - számolt be róla az Eurosport norvég kiadása az Aftonbladetre hivatkozva.

Videón a kiállítás

Olvastad már?
NB I: A legutóbbi hét gólkirály mind azonnal eligazolt, Varga Barnabás is rögtön továbbáll a Fradiból? - reagált a játékos ügynöke
Megnéztük, hogy az előző 15 bajnokság gólkirálya esetében a frissen szerzett cím mennyire jelentett azonnal “menetlevelet” egy új klubba, és ha azt jelentette, akkor ez mekkora előrelépés volt az adott labdarúgó karrierjében. Valamint Varga Barnabás ügynökét, Paunoch Pétert is megkerestük. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz