Fotó: fradi.hu

Távozott a Fradi 1 perces és 1 gólos légiósa - rekordbajnok csapatnál folytatja

Giorgi Kharaishvili kölcsönben, az idény végéig a georgiai élvonalban szereplő Dinamo Tbiliszinél folytatja pályafutását.
Csakfoci.hu 2023. február 21., kedd 21:05
Fotó: fradi.hu
Giorgi Kharaishvili kölcsönben, az idény végéig a georgiai élvonalban szereplő Dinamo Tbiliszinél folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 21., kedd 21:05

Ezt Giorgi Kharaishvili új klubja, a Dinamo Tbiliszi már hivatalosan is bejelentette.

A 26 éves támadó középpályás 2021 februárjában érkezett a Ferencvároshoz a svéd IFK Göteborgtól, de a neki jutott két év alatt sem tudott alapemberré válni. Az OTP Bank Ligában összesen csupán 7 mérkőzésen lépett pályára, egyetlen NB I-es gólját még 2021 áprilisában, a Budafok ellen szerezte.

Ezután többnyire az NB III-as második csapatnál játszott, a 2022/23-as idényben pedig összesen 1(!) percnyi játéklehetőséget kapott Sztanyiszlav Csercseszovtól, csereként állt be a Budapest Honvéd elleni novemberi bajnoki végén. Ezen kívül egy 18 perces fellépése volt még a Bicske elleni Magyar Kupa-meccsen.

A Dinamo Tbiliszi a grúz/georgiai labdarúgás legsikeresebb klubcsapata, 19 bajnoki címével toronymagasan vezeti az örökranglistát, de a szovjet érában is volt két aranyérme, a bajnopkságban és a kupában is, sőt, 1981-ben a Kupagyőztesek Európa Kupáját (KEK) is megnyerte.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz