Távozik a Dunaszerdahely vezetőedzője - hivatalos

A DAC szerződést bontott német vezetőedzőjével, Peter Hyballával. A váltást Világi Oszkár tulajdonos azzal indokolta: céljuk, hogy a nemzetközi kupaszereplésre jobban legyenek felkészülve, mint a korábbi években.
Csakfoci Admin 2020. január 3., péntek 19:59
A DAC szerződést bontott német vezetőedzőjével, Peter Hyballával. A váltást Világi Oszkár tulajdonos azzal indokolta: céljuk, hogy a nemzetközi kupaszereplésre jobban legyenek felkészülve, mint a korábbi években.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 3., péntek 19:59

A DAC 1904 labdarúgóklub szerződést bontott Peter Hyballa vezetőedzővel. A 44 éves német szakember másfél év után távozik a klubtól - írja a dac1904.sk.

Peter Hyballa tavaly nyáron, néhány nappal az új bajnoki évad kezdete előtt vette át a DAC irányítását. Az első idényében a második helyen végzett a csapat, az aktuális szezonban az őszi harmadik helyet szerezte meg. Összesen 64 tétmérkőzésen (Fortuna Liga 50 bajnokin, Európa-liga 6, Slovnaft Cup 8) vezette a sárga-kékeket, akiknek az élvonalban az ötödik leghosszabban szolgáló edzője volt. A csallóközi klub beszámolója szerint az új edző személyéről néhány napon belül döntenek.

- Amint az évértékelő interjúban is elmondtam, az idei egyik fő célunk, hogy a nemzetközi kupaszereplésre jobban legyünk felkészülve, mint a korábbi években - nyilatkozta a döntésről a klubhonlapon Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa. - Mivel Peter Hyballa szerződése május 31-el lejár, úgy döntöttünk, hogy új edzővel vágunk neki a szezonnak. Így a nyári felkészülés zökkenőmentesen indulhat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz