Fotó: szeged-grosicsakademia.hu

Takács Mihály lett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás sportigazgatója

Csakfoci.hu 2023. november 23., csütörtök 11:08
Fotó: szeged-grosicsakademia.hu
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 23., csütörtök 11:08

Takács Mihály lett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás sportigazgatója. Dr. Kiss-Rigó László a Szeged-Csanád Grosics Akadémia alapítója Adem Kapic sportigazgató és Emődi Sándor ügyvezető társaságában bemutatta a klub új utánpótlás sportigazgatóját kedden, a Szent Gellért Fórumban - írja a szeged-grosicsakademia.hu.

Takács Mihály 21 évet töltött a Puskás Akadémiánál, ahol aktív részese volt az intézmény felépítésének, valamint a korosztályos szakmai képzés kialakításának. Takács nevéhez fűződik többek között a 2019-ben indult Országos Akadémiai Program szakmai koncepciójának megalkotása, valamint a Kárpát-medencei program levezénylése. Mindemelett Orbán Viktor miniszterelnök sportpolitikai tanácsadójaként dolgozott 10 éven át.

- Büszke vagyok, hogy Szegedre kerültem. Megtiszteltetés, hogy ezért a klubért dolgozhatok. Alkotó légkört szeretnék teremteni. Állandóságágra és kiszámíthatóságra törekszem. Az emberi méltóság tisztelete számomra a legfontosabb érték. A kemény munka híve vagyok. 52 év tapasztalata azt mondatja velem, hogy a befektetett munka mindig megtérül. – mondta Takács Mihály, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás sportigazgatója.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz