Szűcs Lajos visszatért a kapuba

Nagy célt tűzött ki magának a TFSE futsalcsapatának vezetősége, idén szeretnék az NB II-es bajnoki cím elhódításával az élvonalbeli szereplést kiharcolni.
Dudás Gábor 2016. augusztus 23., kedd 6:21
Nagy célt tűzött ki magának a TFSE futsalcsapatának vezetősége, idén szeretnék az NB II-es bajnoki cím elhódításával az élvonalbeli szereplést kiharcolni.
Szerző: Dudás Gábor 2016. augusztus 23., kedd 6:21

Komoly változások történtek a Testnevelési Egyetem futsal-csapatának keretében, leigazolták több százszoros NB I-es és volt válogatott kapust, Szűcs Lajost, és csatlakozott a kerethez a csapat saját nevelésű utánpótlás-válogatottja, Kavalecz Márk a Ferencvárostól - számolt be a futsalhungary.hu.

Visszatértek korábbi kulcsjátékosok és hazaigazolt Olaszországból a csapat játékos-edzője, Póta Balázs is.

- Szűcs Lajos egy legenda, egy példakép a magyar labdarúgásban, és olyan karakterre volt szükségünk, mint amilyen ő, emberileg is és játéktudásban is nagy segítségünkre lesz. A leigazolása egyszer csak kipattant a fejemből és utána elkövettem mindent azért, hogy meg tudjuk őt szerezni. Be is mutatkozott már nálunk, nem is akárhogyan, az ellenfél közönsége is éltette, nagyot nyertünk vele mi is, és a magyar futsal is – nyilatkozta a tréner.

A 43 éves Szűcs Lajos a nagypályán NB III-as RKSK másodedzője is egyben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz