Fotó: liverpoolfc.com

Szoboszlai: "Minden focista számára álom a Liverpoolban játszani" - elárulta Klopp legfontosabb mondatát

A magyar válogatott játékos a Liverpool hivatalos oldalának adott interjút.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 23., szombat 14:01
Fotó: liverpoolfc.com
A magyar válogatott játékos a Liverpool hivatalos oldalának adott interjút.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 23., szombat 14:01

– Sokat dolgoztam azért, hogy a Liverpool játékosa legyek. Ez egy álom volt. De azt hiszem, minden futballista számára álom a Liverpoolban játszani, ez az egyik legnagyobb klub a világon. A szurkolók, a klub, a történelem és az, hogy ezekkel a legendákkal és játékosokkal együtt játszhatok... öröm itt lenni. Sok mindent szeretnék elérni idén, és nem csak most, hanem a következő években is – mondta a klubhonlapnak adott interjújában a magyar válogatott játékos.

Az Anfielddel kapcsolatban így folytatta: – Nagyon szép. Még annál is jobb, mint gondoltam. Ahogy mondtam, szeretnék minél többször játszani. Én élvezem, a szurkolók is élvezik, és ha mindenki élvezi, akkor én is boldog vagyok.

A négy győzelemmel és egy döntetlennel rajtoló Liverpool vasárnap a 3-1-1-es mérleggel hatodik helyen álló West Ham Unitedet látja vendégül.

– Ahogy nyerjük a meccseket, és a magunk javára tudjuk fordítani, az még nagyobb önbizalmat ad. Persze még szebb lenne, ha nem kerülnénk hátrányba és nem kellene fordítanunk, ha mi szerezzük az első gólt, akkor egy kicsit könnyebb a helyzet. De ha azt kell tennünk, akkor így fogjuk csinálni. Csak koncentráltnak kell lennünk, mindenre készen kell állnunk. Azt is tudjuk, hogy mit érhetünk el idén, ezért mindig készen kell állnunk. Minden meccset úgy kell kezelnünk, mintha az utolsó lenne, minden meccset úgy, mintha az Európa Liga, Premier League, stb. döntője lenne. Csak meccsről meccsre koncentrálok, nem a következő tíz találkozóra gondolok. A következő meccs a West Ham, próbálom a legjobbat kihozni magamból.

A sűrű meccsek közepette Jürgen Klopp vezetőedzőnek megvan a lehetősége, hogy kihasználja csapata teljes mélységét.

Ez volt a legfontosabb dolog, amiről a menedzser is beszélt, hogy nem számít, ki játszik, ki kezd, ki jön be, minden változhat.

Ahogy Newcastle-ben is láthattátok, Darwin nagy változást hajtott végre. Harvey is most a hétvégén - ugyan nem neki adták a gólt, de én megadom neki. Olyan jó srácaink vannak, jó csapatunk, és mindenki készen áll arra, hogy egymásért küzdjön – zárta Szoboszlai.

Olvastad már?
Csercseszov: "Tudtam, hogy létezik egy Ferencváros nevű csapat, de nem gondoltam, hogy ott kötök ki"
A Ferencváros júliusban menesztett vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov elmondta, hogy kész akár egy középcsapatnál is dolgozni, ha van látja a potenciált és egyértelműek a célok. A tréner azt is elárulta, miért nem akart Szaúd-Arábiába menni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz