"Szoboszlai 70 millió eurós ára és a fizetése sem jelentene gondot" - dúsgazdag csapat tárgyal róla

A Sky Sports információi szerint szerint 70 millió eurót is kifizetne az RB Leipzig magyar válogatott középpályásáért az angol Newcastle United.
Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 10:34
A Sky Sports információi szerint szerint 70 millió eurót is kifizetne az RB Leipzig magyar válogatott középpályásáért az angol Newcastle United.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 10:34

Korábban már többször megjelent a nemzetközi sajtóban a Newcastle United neve, mint Szoboszlai Dominik egyik legkomolyabb kérőjéé.

A 2021-ben szaúdi kézbe került és ezzel a világ egyik legtehetősebb klubjává avanzsált Szarkák a legfrissebb hírek szerint már konkrét tárgyalásban állnak az ügyben, a mértékadónak és az átigazolásokat tekintve megbízható forrásnak tekinthető Sky Sports pedig a légiós papíron 70 millió eurós (azaz mintegy 26 milliárd forintos) vételárát is tudni véli.

Szoboszlai továbbra is egy kiemelt átigazolási célpontja a Szarkáknak. A 70 millió eurós vételár, plusz a fizetése sem jelentene problémát a klub számára. De Maddison (James Maddison, a Premier League-ből kiesett Leicester angol válogatott középpályása - a szerk.) iránt továbbra is fennáll az érdeklődés

- írja a Sky egyik német újságírója, Philipp Hinze.

A PL-ben a negyedik helyen végzett, ezzel Bajnokok Ligája-induló (akárcsak Szoboszlai jelenlegi klubja, az RB Leipzig) Newcastle tehát egyelőre két vasat tart a tűzben a középpálya megerősítését illetően, és egyelőre nem dőlt el sem a magyar, sem az angol kiszemeltje sorsa.

A Bundesliga-idény álomcsapatába is bekerült Szoboszlai az elmúlt hetekben szűkszavúan kommentálta lehetséges klubváltása lehetőségét, de nem cáfolta egyszer sem, hogy a nyáron csapatot vagy országot cserélhet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz