Fotó: mlsz.hu

Szerb-magyar: Ezt a csapatot kezdetnék a szurkolók a csoportrangadón Rossi helyében

Valamivel kevesebb mint 3000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Szerbia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 7., csütörtök 11:48
Fotó: mlsz.hu
Valamivel kevesebb mint 3000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Szerbia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 7., csütörtök 11:48

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Szerbia elleni idegenbeli Eb-selejtezőre.

Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel háromezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

A kapuban meggyőző fölénnyel nyert Dibusz Dénes (83%), a mögötte második helyre beérkező Gulácsi Péter is csak 13%-ot kapott. Szintén nem igazán volt kérdés a szurkolók szerint, hogy ki alkossa a védelem közepét, Lang Ádám (52%), Orbán Willi (83%) és Szalai Attila (64%) simán került be a kezdőbe.

A voksolás során a balszélső posztja volt a legegyöntetűbb döntés, Kerkez Milosra érkezett a szavazatok 95%-a, mögötte Stylesnak mindössze 3% jutott. A jobbszélső poszt már nem volt ennyire egyértelmű, itt Nego Loic (39%) egy kevéssel megelőzte Sallai Rolandot (38%), de Csoboth Kevinre is 12%-nyian szavaztak.

A középpálya közepén a Nagy Ádám (26%)-Callum Styles (29%) duóra esett az olvasóink választása - Kalmár Zsolt 16%-ot, az újonc Szuhodovszki Soma pedig 5%-ot kapott.

Szoboszlai Dominikra is rengeteg szavazat érkezett a középső középpályás posztra, de a szurkolók még szívesebben látnák őt egy sorral előrébb, a csatárok mögött, így a Liverpool középpályása ezt a posztot kapta meg 48%-kal, csakúgy, mint Sallai Roland (46%), akit jobbszélsőként is sokan el tudnának képzelni.

Az utóbbi hetekben a Ferencvárosban parádézó Varga Barnabást sem tudta senki kemény csatára késztetni, olvasóink 86%-a őt tenné be a kezdőbe, míg Ádám Martin 9%-ot kapott.

Szurkolói kezdőcsapat Szerbia ellen

Dibusz Dénes - Lang Ádám, Orbán Willi, Szalai Attila - Nego Loic, Nagy Ádám, Styles Callum, Kerkez Milos - Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Varga Barnabás.

Olvastad már?
Kubatov: "Nekünk olyan edző kell, aki BL-t akar nyerni" - a Fradi elnöke Stankovicról, Máté Csaba leváltásáról és a magyar edzőkről
A Ferencváros elnöke szerint Máté Csaba sikeres edző volt, a viszonyuk is jó, de nekik olyan trénerre van szükségük, akit "eggyel nagyobb" célok hajtanak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz