Fotó: mlsz.hu

Szerb-magyar: Ezt a csapatot kezdetnék a szurkolók a csoportrangadón Rossi helyében

Valamivel kevesebb mint 3000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Szerbia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 7., csütörtök 11:48
Fotó: mlsz.hu
Valamivel kevesebb mint 3000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Szerbia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 7., csütörtök 11:48

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Szerbia elleni idegenbeli Eb-selejtezőre.

Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel háromezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

A kapuban meggyőző fölénnyel nyert Dibusz Dénes (83%), a mögötte második helyre beérkező Gulácsi Péter is csak 13%-ot kapott. Szintén nem igazán volt kérdés a szurkolók szerint, hogy ki alkossa a védelem közepét, Lang Ádám (52%), Orbán Willi (83%) és Szalai Attila (64%) simán került be a kezdőbe.

A voksolás során a balszélső posztja volt a legegyöntetűbb döntés, Kerkez Milosra érkezett a szavazatok 95%-a, mögötte Stylesnak mindössze 3% jutott. A jobbszélső poszt már nem volt ennyire egyértelmű, itt Nego Loic (39%) egy kevéssel megelőzte Sallai Rolandot (38%), de Csoboth Kevinre is 12%-nyian szavaztak.

A középpálya közepén a Nagy Ádám (26%)-Callum Styles (29%) duóra esett az olvasóink választása - Kalmár Zsolt 16%-ot, az újonc Szuhodovszki Soma pedig 5%-ot kapott.

Szoboszlai Dominikra is rengeteg szavazat érkezett a középső középpályás posztra, de a szurkolók még szívesebben látnák őt egy sorral előrébb, a csatárok mögött, így a Liverpool középpályása ezt a posztot kapta meg 48%-kal, csakúgy, mint Sallai Roland (46%), akit jobbszélsőként is sokan el tudnának képzelni.

Az utóbbi hetekben a Ferencvárosban parádézó Varga Barnabást sem tudta senki kemény csatára késztetni, olvasóink 86%-a őt tenné be a kezdőbe, míg Ádám Martin 9%-ot kapott.

Szurkolói kezdőcsapat Szerbia ellen

Dibusz Dénes - Lang Ádám, Orbán Willi, Szalai Attila - Nego Loic, Nagy Ádám, Styles Callum, Kerkez Milos - Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Varga Barnabás.

Olvastad már?
Kubatov: "Nekünk olyan edző kell, aki BL-t akar nyerni" - a Fradi elnöke Stankovicról, Máté Csaba leváltásáról és a magyar edzőkről
A Ferencváros elnöke szerint Máté Csaba sikeres edző volt, a viszonyuk is jó, de nekik olyan trénerre van szükségük, akit "eggyel nagyobb" célok hajtanak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Mezőkövesd
Új igazolás
Szerződtették a román-magyar kettős állampolgárságú középpályást, Krausz Raul-Zorant. A 28 éves játékos az előző idényt Pécsen töltötte, de megfordult már Siófokon és Kazincbarcikán is.
Tovább az összes átigazoláshoz