Szégyen! 9 éve magyarokat vertek Dunaszerdahelyen - videó

Kilenc éve, 2008. november 1-jén íródott a DAC történelmének egyik legsötétebb fejezete.
Privacsek András 2017. november 1., szerda 21:45
Kilenc éve, 2008. november 1-jén íródott a DAC történelmének egyik legsötétebb fejezete.
Szerző: Privacsek András 2017. november 1., szerda 21:45

A 2008/09-es idény 14. fordulójában a pozsonyi Slovan látogatott el Dunaszerdahelyre. A két rivális rangadóját rég nem látott érdeklődés övezte, a lelátók zsúfolásig megteltek, igazi futball-láz uralkodott a városban. A találkozó jó hangulatban zajlott, egészen addig, amíg a vendégszurkolók nem kezdtek füstbombákat és petárdákat dobálni a játéktérre és a rendőrökre. Büntetlenül. Majd a mérkőzés 17. percében a rohamrendőrség - máig nem bizonyított kődobálásra hivatkozva - váratlanul rohamot indított az egyik hazai szektor ellen - írja az fcdac.sk. A szurkolóverés hivatalos mérlege több mint 50 sérült, közülük egy, Lengyel Krisztián, maradandó károsodást szenvedett. Az akkor 18 esztendős szurkolót mentőhelikopterrel szállítottak el Pozsonyba. A több ezer DAC-szurkoló pedig, bár testben nem, de lélekben ugyanolyan sebbel távozott a stadionból. Egy sebbel, mely nem forr be soha.

A rohamrendőrök támadása a magyar szurkolókra:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz