Fotó: honvedfc.hu

Supka Attila az NB I-ből kiesett csapathoz igazolhat - itt vannak a részletek

Információink szerint Szentes Lázár akadémiaigazgató utódja Supka Attila lehet Kisvárdán.
Budai László 2024. május 29., szerda 9:52
Fotó: honvedfc.hu
Információink szerint Szentes Lázár akadémiaigazgató utódja Supka Attila lehet Kisvárdán.
Szerző: Budai László 2024. május 29., szerda 9:52

A Csakfoci információi szerint távozik Kisvárdáról az akadémiaigazgatóként dolgozó Szentes Lázár, aki korábban irányította többek között a DVSC, az Újpest, a Diósgyőr, a Haladás és az ETO együttesét is.

Úgy tudjuk, Szentesnek nagy eséllyel már az utódja is megvan Kisvárdán, aki egy másik, szintén több élvonalbeli klubnál megfordult rutinos szakember, Supka Attila lehet. A 61 éves tréner legutóbb az NB II-es Mosonmagyaróvárnál dolgozott, korábban kétszeres bajnok és kétszeres Szuperkupa-győztes lett a DVSC-vel, nyert Magyar Kupát a Honvéddal, de irányította a ZTE-t és a Mezőkövesdet is, sőt, Kisvárdán is tevékenykedett már egyszer.

Szintén a Kisvárdához tartozó fontos hír, hogy Révész Attila szakmai igazgató kedden bejelentette, hogy lemond és újabb emlékezetes nyilatkozatot adott, erről itt olvashatsz bővebben.

Olvastad már?
Révész lemondott és mindenkit megküldött Kisvárdán: "Aki inkompetens személyt visz maga mellé, az maga is inkompetens" - Feczkó maradhat az NB II-re
Révész Attila lemondott szakmai igazgatói posztjáról Kisvárdán, igaz, az utánpótlásnevelésben még részt vállal majd. A klubvezető a tőle megszokott keménységgel és őszinteséggel beszélt a kieséssel zárult idényről, és saját, illetve munkatársai felelősségéről is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz