Fotó: fradi.hu

Stankovic pár hétre elveszíti egyik legjobbját: " A válogatottban a klubomat is képviselem, ezért mindent megteszek azért, hogy a Fradihoz méltóan játsszak"

A Ferencváros tunéziai játékosa, Mohamed Ali Ben Romdhane hazája válogatottjával szerepel az Afrikai Nemzetek Kupáján. A középpályás elmondta, mit vár magától és a válogatottjától.
Csakfoci.hu 2024. január 14., vasárnap 9:32
Fotó: fradi.hu
A Ferencváros tunéziai játékosa, Mohamed Ali Ben Romdhane hazája válogatottjával szerepel az Afrikai Nemzetek Kupáján. A középpályás elmondta, mit vár magától és a válogatottjától.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 14., vasárnap 9:32

- Először is, óriási megtiszteltetés számomra, hogy a hazámat képviselhetem egy ilyen rangos eseményen - mondta a Ferencváros légiósa a fradi.hu-nak. - Egy ideje már együtt készül a keret, mindannyiunk számára nagyon fontos ez a megmérettetés. Szeretnénk minél tovább jutni, úgy gondolom, hogy nem könnyű a csoportunk, de mindent megteszünk azért, hogy az egyenes kieséses szakaszban szerepelhessünk majd. a csapaton belüli hangulat is nagyon jó, felkészülten, de nem feszülten akarunk nekivágni a mérkőzéseknek.

A Fradi játékosa beszélt a válogatottban nyújtott teljesítményéről is.

- Mauritánia ellen kezdőként, míg a Zöld-foki szigetek ellen csereként számított rám a szövetségi kapitány. Próbálom mindig megháláni a bizalmat, és a lehető legjobbamat nyújtani. Bár ezek a mérkőzések jó alapul szolgáltak, az igazi tétmeccsek csak most jönnek. A legfontosabb az, hogy mindenki szívvel-lélekkel futballozzon a címeres mezben. Ha ez nem lenne elég motiváció, elég arra gondolnom, hogy a válogatottban a klubomat is képviselem, ezért mindent megteszek azért, hogy a Fradihoz méltóan játsszak.

A tunéziai válogatott az Afrikai Nemzetek Kupája csoportkörében január 16-án Namíbiával mérkőzik meg, négy nappal később Mali ellen ellen lép pályára, végül pedig Dél-Afrika ellen zárja a csoportkört január 24-én.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz