Rosszabbodott Mészöly Kálmán állapota

Fia, Mészöly Géza számolt be édesapja állapotáról. A Szőke Sziklának ismét sokat kell pihennie.
Budai László 2018. március 14., szerda 11:07
Fia, Mészöly Géza számolt be édesapja állapotáról. A Szőke Sziklának ismét sokat kell pihennie.
Szerző: Budai László 2018. március 14., szerda 11:07

Még február elején szállították kórházba Mészöly Kálmánt agyvérzés gyanújával. Később kiderült, hogy kétoldali bakteriális tüdőgyulladása van, továbbá koszorúér-szűkülettel küszködik. Az előbbi betegséget leküzdötte, s az elmúlt hetekben egyre jobban lett. Átkerült egy II. kerületi rehabilitációs intézetbe, ahol tovább erősödött. A gyógytornának köszönhetően már sétált, a térdízületi gyulladása is enyhült, de újabb probléma jelentkezett.

Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott apu állapota. A sok katéterezés miatt húgyúti fertőzés alakult ki a szervezetében, ezzel küszködik, és a láza is felment, amit azóta sikerült levinni

- mondta a Blikknek a legenda kisebbik fia, Mészöly Géza (51). - Így kénytelen megint sokat feküdni. Pedig szépen haladt a rehabilitációs programmal. Egyre erősebb volt, és jobban mozgott, sétálgatott.

Mészölyre játékosként is az volt jellemző, hogy soha nem adta fel a küzdelmet. Most is így van, hiszen az a cél lebeg előtte, hogy meggyógyuljon, s végre hazatérhessen.

- Most kicsit változott a programja, sokat pihen, s a tornagyakorlatokat nem végzi néhány napig - tette hozzá Mészöly Géza. - Szerettük volna átvinni másik kórházba egy vizsgálatra, hogy újabb információnk legyen a koszorúér-szűkületével kapcsolatban, de így erre is várnunk kell. Bízunk benne, hamarosan újra erőre kap, és minden rendben lesz. Nem adja fel, abban biztos vagyok.

A TELJES CIKK ITT - KATTINTS!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz