Ronaldo lenyúlta a Loki Facebook-oldalát - fotók

Valószínűleg valaki meghekkelhette a DVSC hivatalos Facebook-oldalát, mivel vasárnap 15 óra után több érdekes bejegyzés is felkerült.
Csakfoci.hu 2023. február 19., vasárnap 15:40
Valószínűleg valaki meghekkelhette a DVSC hivatalos Facebook-oldalát, mivel vasárnap 15 óra után több érdekes bejegyzés is felkerült.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 19., vasárnap 15:40

Az elkövető Cristiano Ronaldo nevében posztolgat DVSC adminként. Többek között azt javasolja, hogy változtassák meg a csapat nevét Ronaldóra.

A debreceni klub később hivatalos közleményt adott ki az eset kapcsán:

"Tisztelt DVSC-szurkolók! Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy feltörték a hivatalos Facebook-oldalunkat. Jelenleg csak korlátozott számban tudunk bejegyzéseket közzétenni a Facebookon az Instagram segítségével. Igyekszünk minél hamarabb visszaállítani az oldalt. Köszönjük a megértést! A DVSC-t érintő hivatalos információkért keressék a klub Instagram-oldalát és a dvsc.hu-t. Hajrá, Loki!"

Címkék: #DVSC #Loki #Ronaldo
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz