Fotó: playsport.ro

Romániában azt írják, dupla fizetéssel csábítja a Vidi a válogatott támadót - sajtóhír

Román sajtóhírek szerint a Vidi 800 ezer eurót ajánlott az élvonal egyik gólvágójáért, Daniel Paraschivért.
Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 20:36
Fotó: playsport.ro
Román sajtóhírek szerint a Vidi 800 ezer eurót ajánlott az élvonal egyik gólvágójáért, Daniel Paraschivért.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 20:36

A téli átigazolási időszakban már írtunk arról külföldi sajtóhírekre hivatkozva, hogy a Vidi kiszemelte a román élvonalbeli Hermannstadt támadóját, Daniel Paraschivet, ám akkor nem lett végül semmi az üzletből. A gsp.ro azonban ezúttal arról számolt be, hogy a fehérváriak újra harcba szálltak az egyszeres román válogatott támadóért, és a román lap információja szerint már tett is egy 800 ezer eurós ajánlatot a szebeni klubnak.

A portál azt is tudni véli, hogy a Vidi hároméves szerződést ajánlott a 24 éves támadónak és havi 15 ezer euró - azaz nagyjából havi 5,5 millió forint - fizetéssel csábítja.

A gsp.ro azt is megjegyezte, hogy ez remek üzlet lenne a Hermannstadt számára is, amely tavaly nyáron ingyen szerezte meg a csatárt, illetve Paraschiv számára is kedvező az ajánlat, hiszen a mostani béréhez képest 8 ezer euróval keresne többet havonta.

Mindezt persze egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen éppen a mai napon vált hivatalossá, hogy 13 év után távozott a főszponzor a Viditől.

Paraschiv eddig 53 tétmeccsen 20 gólt és 3 asszisztot jegyzett a Hermannstadtnál, korábban megfordult a nagyváradi Luceafarulban, a Viitorulban és a Voluntariban is, a válogatottban pedig a Moldova elleni felkészülési találkozón mutatkozott be tavaly novemberben, amikor is a 70. percben beállt, egy perccel később pedig már gólt is szerzett.

Olvastad már?
NB I, NB II: Ki hajol le a "fiatalpénzért" és kivel? - elemzés
Nézzük meg, mi a baj, vagy éppen mitől működik! Csodás feltámadások, nagy visszaesések nyomában járunk és szakmai titkokat keresünk. A Csakfoci képzeletbeli boncasztalán a magyar futball éppen aktuális kérdései, vitatott ügyei, megosztó személyiségei. Vágjunk bele! - Élveboncolás.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz