Fotó: Szombathelyi Haladás/Facebook

Rendkívüli: Megszűnés szélén a Haladás, a játékosok után a vezetők is távoznak

Az NB III-ban sem indul el a nagy múltú szombathelyi klub, amely kedden tartotta meg - alighanem utolsó - tulajdonosi taggyűlését.
Csakfoci.hu 2024. július 9., kedd 22:06
Fotó: Szombathelyi Haladás/Facebook
Az NB III-ban sem indul el a nagy múltú szombathelyi klub, amely kedden tartotta meg - alighanem utolsó - tulajdonosi taggyűlését.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 9., kedd 22:06

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft. A mai volt az ügyvezető igazgató, Szántó Erzsébet utolsó hivatali napja és mivel a taggyűlés nem választott helyette új ügyvezetőt, a cég hivatalos képviselő nélkül maradt.

Lemondott a felügyelőbizottsági tagságáról a többségi tulajdonos Haladás Marketing Kft. képviselője, Homlok Tibor is és az önkormányzat delegáltja, Unger Richard. Az Illés Akadémia delegáltja már korábban lemondott - írja a haladas.hu, amely kiemeli:

A taggyűlésen egyértelművé vált, hogy a Szombathelyi Haladás Kft-nek nincs már igazolt labdarúgója. Eldőlt az is, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. visszavonja NB III.-as nevezését - amit ideális esetben - a Haladás VSE, vagy az Illés Akadémia kaphatna meg

- olvasható a klubhonlapon.

A Haladás az NB II előző idényében 14. lett és épp bennmaradt, de a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebviteli licencadó bizottsága nem adta meg a klubnak a másodosztályú licencet, mert nem felelt meg a követelményeknek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz