Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Ramírez a Fradi nemzetközi kupatavaszáról: "Mindegy, hogy ki ellen kell majd pályára lépnünk"

A Fradi ecuadori légiósa komoly szerepet játszott a zöld-fehérek nemzetközi sikerében.
Csakfoci.hu 2023. december 27., szerda 19:11
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI
A Fradi ecuadori légiósa komoly szerepet játszott a zöld-fehérek nemzetközi sikerében.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 27., szerda 19:11

- Nagyon boldog vagyok, hiszen továbbjutottunk az UEFA Európa Konferencia Ligában, ez óriási eredmény - mondta Cristian Ramírez a fradi.hu-nak. - Ebből a sikerből mindenki kivette a részét, a játékosok és a stáb egyaránt. Büszkék lehetünk magunkra, de a pihenés után folytatódik a munka. Ami engem illet, nagyon jól érzem magam, és szerencsés vagyok, hogy itthon lehetek, a családommal, az ő jelenlétük mindig óriási motivációt jelent. Sajnos az utóbbi időben sérülések hátráltattak, emiatt nem tudtam segíteni a csapatnak, de úgy érzem, annyi időt töltöttem a pályán, amennyit csak tudtam. Most lesz időm a regenerációra, és arra is, hogy fizikálisan és mentálisan is felkészüljek a folytatásra.

A védő beszélt a Ferencváros nemzetközi kupatavaszáról is.

- Az Olympiakoszt kaptuk, de ami azt illeti, tulajdonképpen mindegy, hogy ki ellen kell majd pályára lépnünk tavasszal. A lényeg az, hogy sikerült kiharcolnunk a továbbjutást, innentől már minden mérkőzés ajándék. A Krasznodarral már szerepeltem az egyenes kieséses szakaszban, jó emlékeim vannak arról az időszakról. Játszottunk a Celta Vigo és a Fenerbahce ellen is, itt már nincsenek könnyű ellenfelek. Ettől függetlenül bízom benne, hogy minél tovább jutunk tavasszal, mindent meg fogunk tenni ezért.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz