Priskin, a Slovan hőse: "Ez volt a legjobb meccsem"

Priskin Tamás nem emlékszik rá, hogy a mostani a harmadik vagy a negyedik mesterhármasa volt karrierje során. A magyar támadó 3-3-nál már nem bízott a sikerben.
Privacsek András 2017. február 26., vasárnap 8:44
Priskin Tamás nem emlékszik rá, hogy a mostani a harmadik vagy a negyedik mesterhármasa volt karrierje során. A magyar támadó 3-3-nál már nem bízott a sikerben.
Szerző: Privacsek András 2017. február 26., vasárnap 8:44

Priskin Tamás, a Slovan hőse volt, írja róla a pozsonyi klub honlapja. A magyar támadó mesterhármassal járult hozzá csapata 4-3-as győzelméhez a bajnokin címvédő,  ellen.

- Ez fantasztikus érzés, mesterhármas szerezni, ráadásul győztes gólt az utolsó percben - kezdte a támadó. - Ez volt a legjobb meccsem a Slovanban. Nehéz mérkőzés volt egy erős ellenféllel szemben. Leírhatatlanul boldog vagyok, hogy ezt meg tudtuk csinálni. Úgy gondolom, hogy nagyon jó csapatteljesítményt nyújtottunk, mindenki dolgozott és harcolt minden egyes labdáért. Szerintem megérdemeltük a három pontot.

 

A végén úgy tűnt, hogy marad a 3-3, de aztán a 88. percben Priskin harmadszor is villant.

- Megmutattuk, hogy van karaktere a csapatunknak. Őszintén megmondom, 3-3-nál nem hittem benne, hogy a magunk javára tudjuk fordítani a mérkőzést. Nagyon szerencsétlen gólt kaptunk, de ez nem tört meg minket. A mindent eldöntő találattal válaszoltunk és ezzel még értékesebb a siker. Nagy kő esett le a szívemről. Hálás vagyok az edző bizalmáért, aki már az első perctől számított rám. A bal oldalra rakott, ahol jól éreztem magam és szereztem három gólt. Pontosan így terveztük a tavaszi rajtot, megnyerni két-három mérkőzést és minél nagyobb nyomást helyezni az ellenfelekre. Ez volt a harmadik vagy a negyedik mesterhármasom a karrierem során, nem emlékszem pontosan.

A magyar csatár tripláját az alábbi videón láthatod:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz