Pintér Attila a magyar válogatottról: "Ez egy olyan Eb-csoport, ahonnan tovább kell jutni"

Az egykori szövetségi kapitány igen optimista a nyári Európa-bajnokságot illetően.
Csakfoci.hu 2024. március 28., csütörtök 15:52
Az egykori szövetségi kapitány igen optimista a nyári Európa-bajnokságot illetően.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 28., csütörtök 15:52

Rég hallatott magáról az egykori szövetségi kapitány és magyar bajnok edző, Pintér Attila, aki közel két éve nem ült kispadon (legutóbb a végül kieső III. Kerület gárdáját irányította még az NB II-ben), és ritkán is nyilatkozik.

Ezúttal viszont kivételt tett a Metropollal, ahol optimizmusának adott hangot a válogatott és a nyári Európa-bajnokság kapcsán az 57 éves tréner, aki szerint Marco Rossi együttese továbbjuthat a csoportjából.

Ez egy olyan Eb-csoport, ahonnan tovább kell jutni. Németország a legnehezebb riválisunk, a múlt és a tapasztalat arra utal, hogy mindig, mindenféle nehézségből kilábal, ezúttal pedig a hazai környezet segíti. A svájciak korábbi színvonaluknál egy nívóval gyengébben teljesítenek, a skótok pedig az építkezés fázisát élik meg.

Ami Marco Rossi szövetségi kapitány munkásságát illeti, számos ifjú labdarúgót épített be együttesébe, amelytől sokat remélek – mondta Pintér a lapnak.

Olvastad már?
Válogatott: Szoboszlai közönségtalálkozót szervez az Eb előtt - ekkor kezdődik a jegyértékesítés
Az eseményt május 30-án rendezik, a belépőkhöz április 10-től lehet hozzájutni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz