Fotó: mlsz.hu

Ott akarsz lenni az Eb-n? Fontos nap közeleg, ha lemaradsz, szinte biztosan buktad a jegyeket - részletek

Azzal, hogy a magyar válogatott biztosította helyét a németországi torna döntőjében, a magyar válogatott szurkolói nagyobb számban jutnak majd jegyhez a mérkőzésekre. December 4-től ismét megnyílik az online jegyigénylés lehetősége, az UEFA oldalán.
Nyikes Zoltán 2023. november 28., kedd 13:44
Fotó: mlsz.hu
Azzal, hogy a magyar válogatott biztosította helyét a németországi torna döntőjében, a magyar válogatott szurkolói nagyobb számban jutnak majd jegyhez a mérkőzésekre. December 4-től ismét megnyílik az online jegyigénylés lehetősége, az UEFA oldalán.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. november 28., kedd 13:44

A legfontosabb információ a magyar válogatott szurkolói számára, hogy regisztráljanak a https://www.uefa.com/euro2024/ticketing oldalon. Amennyiben ezt már megtették, akkor is be kell lépniük a felületre, hiszen azóta Marco Rossi csapata hivatalosan is kijutott az Eb-re, és így lehetőségük lesz a jegyigénylésre az erre biztosított időszakban - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán.

Akik még nem rendelkeznek regisztrációval, azok ezt december 4-től mindenképpen pótolják. Fontos, hogy minden esetben jelezzék a bejegyzés során: a magyar csapatnak szurkolnak! Aki a mostani szakaszról lemarad, annak igen kicsi esélye lesz már jegyhez jutni - hívja fel a figyelmet az MLSZ.

A jegyigénylésre, ebben a körben, bő egy hétig, december 12-ig lesz lehetősége az érdeklődőknek – emlékeztetőül: az Európai Labdarúgó-szövetség szombaton 18 órakor tartja a kontinensviadal sorsolását, s ezen a magyar csapat a második kalapból várja ellenfeleit.

A jegyeket az UEFA – immáron megszokott módon – sorsolásra bocsátja, ezt követően mindenki visszajelzést kap, majd pedig a sorsoláson nyertes személyek jegytulajdonossá léphetnek elő. Várhatóan jóval magasabb lesz az online igénylések száma, mint a nyerteseké. 18 éven aluli személy nem regisztrálhat/vásárolhat önállóan jegyet, ugyanakkor felnőtt regisztrációval vásárolható gyermek számára is jegy. Egy személy 4 jegyet igényelhet összesen.

A folyamatot nem az MLSZ, hanem teljes mértékben az UEFA koordinálja, és a nemzeti szövetségeknek nincs módjuk a saját érintett szurkolóik ügyében eljárni. Bármennyire fájdalmas is lehet egy-egy szurkoló számára, ha nem jut belépőhöz az UEFA platformján, már most érdemes leszögezni, hogy semmilyen más oldalon vagy más formában nem lehet jegyet vásárolni az Eb-re – olvasható a cikkben. Az MLSZ határozottan javasolja, hogy senki ne próbáljon ettől eltérő módon belépőhöz jutni, mert könnyen csalás áldozatává válhat!

Olvastad már?
Követnéd a magyar válogatottat a 2024-es Eb-re? - íme, a legfontosabb tudnivalók a jegyvásárlásról
December 4-én indul a jövő évi, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza - minden, amit a jegyvásárlásról tudnod kell.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz