Összetörték Kabát kocsiját - fotó

Ijesztő perceket élt át Kabát Péter: az egykori válogatott labdarúgó kedvese autóbalesetet szenvedett.
Privacsek András 2017. január 23., hétfő 10:19
Ijesztő perceket élt át Kabát Péter: az egykori válogatott labdarúgó kedvese autóbalesetet szenvedett.
Szerző: Privacsek András 2017. január 23., hétfő 10:19

A nagy ijedtségen túl szerencsére nem esett komoly baja Róka Adrienne-nek, aki a csatár Audiját vezette, s azzal karambolozott a fővárosban - írja a blikk.hu.

A 16-szoros válogatott labdarúgó elmesélte a történteket.

- Adri szabályosan közlekedett, vétlen volt. A balesetet okozó autós a Szépvölgyi útról kanyarodott a Pusztaszeri útra, de megcsúszott, áttért a szembejövő sávba, és telibe találta az Audink elejét – mondta a Blikknek Kabát Péter. - A kedvesem megütötte magát, elsősorban a jobb térdét fájlalta. A kórházban kiderült, szerencsére nem sérült meg komolyabban, lelkileg persze nagyon megviselte az eset.

Az NB I-ben a Honvédot, a Vasast, az Újpestet és a Debrecent is erősítő csatár hozzátette, szerelme kétségbeesetten hívta.

- Sírva mondta el a telefonban, hogy mi történt. Természetesen siettem hozzá, és igyekeztem megnyugtatni. Az a legfontosabb, hogy nem esett nagy baja – tette hozzá. - Persze nem így terveztük az estét, este negyed kilenctől háromnegyed tizenegyig ott voltam a helyszínen, majdnem megfagytam a hidegben. A kocsit trélerrel kellett elvitetni, az eleje nagyon összetört. Azt még egyelőre nem tudni, mekkora a kár.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz