Fotó: szabolcsiinfo.hu

Összeesett a pályán a fiatal magyar játékos, mentőnek kellett elvinnie: "Hirtelen szúrást éreztem a mellkasomban"

A Baktalórántháza 21 éves csatárát hamar hazaengedték, de további vizsgálatok várnak rá.
Budai László 2023. szeptember 28., csütörtök 15:06
Fotó: szabolcsiinfo.hu
A Baktalórántháza 21 éves csatárát hamar hazaengedték, de további vizsgálatok várnak rá.
Szerző: Budai László 2023. szeptember 28., csütörtök 15:06

Nagy volt az ijedtség a szerdai, Baktalórántháza–Újdombrád (2-1) Vármegyei Kupa-selejtezős mérkőzésen, amikor az első félidő hajrájában a hazaiak játékosa, Jóni Miklós hirtelen összecsuklott. A huszonegy éves csatár meglehetősen rosszul festett, mentő szállította el a pályáról, ahol azonnal vizsgálatoknak vetették alá.

Egy kapura lövés után hirtelen szúrást éreztem a mellkasomban, gyengeség jött rám, összeestem, a többiek mondták, hogy az orromból ömlik a vér

- mesélte az eseményeket a szabolcsiinfo.hu-nak Jóni Miklós. - A mentőben vettek vért, majd a nyíregyházi kórházban csináltak EKG-t, alaposan megnéztek, szerencsére mindent rendben találtak, de nyilván további vizsgálatokra lesz szükség. Korábban egyszer edzésen elindult az orrom vére, egyébként nem volt semmi előzménye a dolognak. Munkából mentem a meccsre, előtte ettem is: nem cigizek, nem iszom, és mégis… Úgyhogy, nem értem. Talán a kihagyott zicceren húztam fel magam, nem tudom. Még este hazaengedtek azzal, hogy pihenjek minél többet, legalább két hetet. Mindenesetre köszönöm szépen Kozma Attila egyesületi elnöknek, Molnár Levi játékos-edzőnek, és a sporinak, Goneth Bélának, akik azonnal segítettek!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz