Fotó: molfehervarfc.hu

Nikolicsot három külföldi csapattal is szóba hozták, de állítólag magyar megkeresése is van - sajtóhír

A lengyel sajtó szerint a csatár képviselői a Legiával és a Málagával is egyeztettek, de végül egyik üzlet sem jött létre. Az Interia Sport azt írja, ciprusi és magyar megkeresése is van Nikolicsnak.
Nyikes Zoltán 2022. július 12., kedd 10:47
Fotó: molfehervarfc.hu
A lengyel sajtó szerint a csatár képviselői a Legiával és a Málagával is egyeztettek, de végül egyik üzlet sem jött létre. Az Interia Sport azt írja, ciprusi és magyar megkeresése is van Nikolicsnak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 12., kedd 10:47

A lengyel Legia Warszawa továbbra is csatárgondokkal küszködik, aminek következtében több játékos neve is felmerült már a zuhanyhíradóban, egy közülük azonban különleges érzelmeket váltott ki a szurkolókból - olvasható az Interia Sport oldalán. A portál szerint ugyanis szóba került, hogy visszatérhet a klub korábbi kétszeres bajnoka és egyszeres gólkirálya, a jelenleg szabadon igazolható Nikolics Nemanja.

Az Interia Sport úgy értesült, hogy hetekkel ezelőtt már megtörtént a kapcsolatfelvétel a varsói klub és a magyar támadó képviselője között, ám a portál információja szerint

a Jacek Zielinski sportigazgatóval való egyeztetés után a Legia nemet mondott az üzletre, így nem tér vissza a szurkolók korábbi kedvence.

A cikk arra is kitér, hogy a 42-szeres magyar válogatott csatárt a spanyol másodosztályú Málaga is kiszemelte, ám amikor már úgy tűnt, hogy a transzfer a célegyenesbe ér, a feljutást megcélzó klub végül a 41 éves Rubén Castro leigazolása mellett döntött.

A portál végül arról is szót ejt, hogy Nikolicsnak állítólag Ciprusról – korábban mi is megírtuk, melyik ciprusi együttesről van szó – és Magyarországról is van megkeresése.

Olvastad már?
Légiósok: Ádám érkezése után Koszta távozott az Ulsantól - ez a külföldi klub hívhatja
Hivatalossá vált, hogy az Ulsan és Koszta Márk útjai elváltak, a Honvéd korábbi bajnoka azonban maradhat Dél-Koreában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz