Fotó: ksc.de

Német csapat igazolta le a Vidi számkivetett támadóját - hivatalos

Bejelentették, hogy Budu Zivzivadze a Bundesliga 2-es Karlsruhéban folytatja pályafutását.
Nyikes Zoltán 2023. január 31., kedd 15:18
Fotó: ksc.de
Bejelentették, hogy Budu Zivzivadze a Bundesliga 2-es Karlsruhéban folytatja pályafutását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 31., kedd 15:18

Beigazolódtak az előző napok külföldi sajtóhírei: hivatalossá vált, hogy távozik a MOL Fehérvár FC-től Budu Zivzivadze, aki 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá a német másodosztályú Karslruhénál - jelentette be a német és a magyar klub egyaránt.

– A játékos már tavaly nyáron is a radarunkon volt, de akkor nem tudtuk megszerezni. Budu nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékos, és remekül kiegészíti a támadósorunkat. Sokoldalú, támadásban több poszton is hasznát vehetjük – nyilatkozta róla Oliver Kreuzer sportigazgató.

Mint ismert, a grúz támadót tavaly októberben, az Újpest elleni bajnoki végén történtek miatt száműzte a tartalékok közé a Vidi, amelyben addig összesen 72 tétmeccsen 21 gólt jegyzett.

A Karslruhe a 18 csapatos német másodosztály 15. helyén áll, és mindössze egyetlen pont az előnye az utolsó Magdeburg előtt.

Olvastad már?
NB I: Magyar vagy román topcsapatban köthet ki a Vidi távozó játékosa
A román élvonalból és az NB I-ből is van érdeklődés Claudiu Bumba iránt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz