Végveszélyben a korábbi magyar sikercsapat - távozott az edzőjük is

Távozik posztjáról az NB III-as Tatabánya FC vezetőedzője, P. Nagy László. A csőd szélére került klub trénere az elmaradt fizetések miatt nyújtotta be lemondását.
Dudás Gábor 2017. január 10., kedd 18:26
Távozik posztjáról az NB III-as Tatabánya FC vezetőedzője, P. Nagy László. A csőd szélére került klub trénere az elmaradt fizetések miatt nyújtotta be lemondását.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 10., kedd 18:26

A Tatabánya FC hónapok óta súlyos anyagi gondokkal küzd, Massimiliano Caroletti ügyvezető októberben mondott le, a városi önkormányzat nem volt hajlandó a szerződésben foglalt támogatásnál többet fizetni. Az elmaradt bérek miatt a klubot a korábbi vezetőedző, Várhidi Péter és több játékos is feljelentette, az MLSZ ezt követően kizárta az átigazolásokból.

A klub helyzete a téli szünetben sem javult, a fizetések továbbra is elmaradnak, ezért a csapat élére az őszi szezon közben kinevezett vezetőedző, P. Nagy László szerződést bontott az egyesülettel – ezt a vezetőedző erősítette meg az Origo megkeresésére, de további részleteket nem árult el.

A Tatabánya FC hivatalos Facebook-oldalán december 6. óta nem volt friss bejegyzés, a klub hivatalos honlapja pedig nem elérhető...

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz