Véber lehet az átalakuló magyar klub edzője - új tulajdonos is érkezik

Visszatér korábbi együtteséhez az 50 éves tréner, aki szabad kezet kap a keret kialakításához, csupán 6-7 ember maradhat az őszi kezdőcsapatból.
Nyikes Zoltán 2019. december 20., péntek 12:44
Visszatér korábbi együtteséhez az 50 éves tréner, aki szabad kezet kap a keret kialakításához, csupán 6-7 ember maradhat az őszi kezdőcsapatból.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 20., péntek 12:44

2018 telén nevezték ki a BLSZ első osztályában szereplő Fővárosi Vízművek SE vezetőedzőjének a korábban az NB I-ben és az NB II-ben is szerepet vállaló Véber Györgyöt.

A budapesti együttes az őszi szezont követően a 8. helyen áll hat győzelemmel, négy döntetlennel és hét vereséggel, honlapunk információja szerint azonban a téli felkészülést már nem az újpesti klubikonnal kezdi meg a Vízművek.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Véber visszatérhet korábbi csapatához, a jelenleg az NB III Közép csoportjában szereplő Rákosmente KSK-hoz

– az 50 éves szakember a 2015-2016-os idényben már irányította az RKSK-t –, amely élére információink szerint új tulajdonosi kör került. Úgy tudjuk, Véber szabad kezet kap, 6-7 ember marad a kezdőcsapatból, így a keret jelentősen átalakulhat.

Olvastad már?
Tulajdonosváltás a Vasasnál - hivatalos bejelentés
Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz