Fotó: tve1887.hu

Fővárosi együttesnél lett sportigazgató Juhász Roland - hivatalos

Juhász Roland nem titkolt célja, hogy a jövőben az MTK Budapest vagy a Vidi sportigazgatója legyen, első állomásnak azonban tökéletesnek gondolja az óbudai együttest.
Nyikes Zoltán 2022. július 18., hétfő 19:12
Fotó: tve1887.hu
Juhász Roland nem titkolt célja, hogy a jövőben az MTK Budapest vagy a Vidi sportigazgatója legyen, első állomásnak azonban tökéletesnek gondolja az óbudai együttest.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 18., hétfő 19:12

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő

III. Kerületi TVE sportigazgatója lett a korábbi 95-szörös magyar válogatott játékos, Juhász Roland

- jelentette be az óbudaiak klubhonlapja.

– A tavalyi év után önvizsgálatot tartottunk. Úgy éreztük, hogy az ügyvezetői és sportigazgatói feladatokat újból szét kell választanunk, hogy megfelelő minőségben tudjunk működni. Ismertem Roli ambícióit és gondolkodásmódját ezért nagyon örülök az érkezésének. Biztos vagyok benne, hogy kiegészülve vezetőedzőnkkel, Aczél Zoltánnal egy erős csapatmunka fog kialakulni és visszatérünk oda, ahova való ez a klub – nyilatkozta Szabó Bence ügyvezető.

– A Kerület szurkolók már jó párszor láthattak a hazai mérkőzéseken az előző, de még az NB III-as bajnoki címmel véget érő szezonban is – ezt már a legutóbb a Vidi edzői stábjában tevékenykedő Juhász mondta a klubhonlapon. – Bencével való jó kapcsolatomnak köszönhetően sokat jártam ide és egyre többet kommunikáltunk az itteni dolgokról. Bennem pedig mindeközben letisztult a kép, hogy mit szeretnék a jövőben. A pályaedzősködés nagyon hasznos volt és sok tapasztalatot szereztem, de inkább a sportvezetői vonal az, ami érdekel, és amivel a jövőben szeretnék foglalkozni. Örülök, hogy jött egy ilyen lehetőség, nagyon vártam már, hogy újra elkezdhessek dolgozni. Fél éve már, hogy eljöttem Fehérvárról. Ez egy nagyon hasznos időszak volt számomra. Amiket edzőként megtapasztaltam, azt a helyére tettem.

Juhász kiemelte, ugyanúgy, mint játékosként, most is szeretné szépen felépíteni magát. Bár 20 évet sportolt profi szinten, de ahogy edzőként is tapasztalta, ez egészen más.

– Itt azért bőven van mit tanulnom és van hova fejlődnöm. Azt gondolom, hogy első állomásnak ez tökéletes hely nekem. Amennyi rálátásom volt eddig, én a TVE-t nem mondanám sem felépítésében, sem működésében harmadosztályú klubnak, és bízom benne, hogy az itt eltöltött időben ez még jobban megerősödik bennem. Engem soha nem foglalkoztatott, hogy harmadosztály, másodosztály vagy első osztály. Nekem jelen pillanatban az a fontos, hogy dolgozni tudjak és a Kerülettel sikeres legyek. Hogy ne az alapján ítéljenek meg, hogy 95-szörös válogatott vagyok, hanem az itteni munkám alapján érjek el egy olyan szintre, amilyenre szeretnék. Anno játékosként is célokat tűztem ki magam elé, amiket szerettem volna elérni. Most is ugyanolyan fontos lesz számomra, hogy olyan célokat tűzzek ki, amikről úgy gondolom, hogy megugorhatóak.

Juhász ezekkel a célokkal kapcsolatban elmondta, hogy hosszútávon nem titkolt célja, hogy a Vidinél vagy az MTK-nál lehessen sportigazgató.

– Mindkét klubban sok időt töltöttem el, 7,5 és 9 évet. Soha nem voltam egy vándormadár, lehet, hogy az élet majd mást hoz, de ez az a két klub, ami jobban kötődik hozzám. Azt gondolom, hogy merni kell nagyokat álmodni. A magyar fociért szeretnék tenni. Úgy gondolom, hogy itthon is egyre nagyobb az igény a sportigazgatói pozícióra. Bízom benne, hogy egyre több olyan szakember lesz, aki jól látja el ezt a feladatot, mert a mai futballban elengedhetetlen a jó sportvezető – mondta Juhász.

Olvastad már?
Fradi: Távozóban a BL-keretből ismét kimaradt Zubkov - ezzel a csapattal áll előrehaladott tárgyalásban
Ukrán sajtóhírek szerint előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások a Sahtar Doneck és Olekszandr Zubkov között. Honlapunk úgy tudja, valóban jó esély mutatkozik a klubváltásra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz