Fotó: www.ujpestfc.hu

Az Újpest beugró edzőjét öt meccsre eltiltották az NB III-ban - fegyelmi határozatok

Az Újpest tartalékcsapatának vezetőedzőjét öt mérkőzésre eltiltották, valamint 100.000 forint megfizetésére is kötelezték.
Nyikes Zoltán 2020. november 11., szerda 11:36
Fotó: www.ujpestfc.hu
Az Újpest tartalékcsapatának vezetőedzőjét öt mérkőzésre eltiltották, valamint 100.000 forint megfizetésére is kötelezték.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. november 11., szerda 11:36

Az előző hétvégi bajnoki fordulókat követően a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága ismét megtartotta szokás keddi ülését.

Az NB I-es bajnokság ezúttal kevés témát szolgáltatott a bizottságnak, amely a mezőkövesdi Myhailo Meskhit és a kisvárdai Fernando Vianát is 1-1 soron következő mérkőzésre tiltotta el a kiállításukat követően.

A harmadosztályban viszont már jóval szigorúbb büntetéseket is kiróttak, így például az Újpest tartalékcsapatának vezetőedzőjét, Mundi Viktort - aki egy NB I-es bajnoki erejéig Predrag Rogan vezetőedzőt helyettesítette az élvonalban - a

mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 5 soron következő NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre eltiltották, valamint 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére is kötelezték.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának, Bozsik Péternek a fiát, a ZTE II vezetőedzőjeként tevékenykedő Bozsik Józsefet 3, míg a ZTE II asszisztensedzőjét, Kópicz Lászlót 4, a Sajóbábony technikai vezetőjét, Lakatos Józsefet 3, míg Gál Gyula masszőrt (SBTC) 3 NB III-as mérkőzésről tiltották el.

A teljes határozat ide kattintva tekinthető meg.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz