A magyar csapat elnöke a 0-29 után: "Isten, haza, család, klub!"

Rendhagyó értékelést adott a korábban több NB I-es klubnál is megfordult Gál László, miután az Ózd megsemmisítő, 29-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályban.
Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 15:48
Rendhagyó értékelést adott a korábban több NB I-es klubnál is megfordult Gál László, miután az Ózd megsemmisítő, 29-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályban.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 15:48

Mint arról beszámoltunk, az Ózd szétesőben lévő NB III-as csapata 29-0-ra kapott ki vasárnap Tállyán, úgy, hogy a hazaiaknál csak a kapus nem szerzett gólt.

Az Ózd összesen 13 futballistát nevezett egyébként a találkozóra, és csak egyet cserélt, legidősebb futballistája pedig a 21 éves Zöllei Tibor volt, miközben hét 16, illetve 17 éves játékosa is pályára lépett . A hatalmas vereséggel sem változott azonban a borsodiak helyzete, hiszen a pontlevonások miatt már most is biztos kiesőnek tűnik a Keleti csoportban.

A korábban a Ferencvárosnál technikai vezetőként, majd a Honvédnál és Fehérváron ügyvezetőként dolgozó, Ózdon pedig a klubelnöki tisztséget betöltő Gál László nyilatkozott a mérkőzést követően - amelyen 20 éves fia, Benedek is pályára lépett -, méghozzá a következőképpen:

Isten, haza, család, klub! Köszönöm minden játékosnak aki ma pályára lépett az ózdi mezben, mert jelenlétükkel és játékukkal bizonyították, hogy Ózd egy sportszerető város - fogalmazott a klubvezető a BOON.HU cikke szerint.


A mérkőzés jegyzőkönyve:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz