A magyar csapat elnöke a 0-29 után: "Isten, haza, család, klub!"

Rendhagyó értékelést adott a korábban több NB I-es klubnál is megfordult Gál László, miután az Ózd megsemmisítő, 29-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályban.
Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 15:48
Rendhagyó értékelést adott a korábban több NB I-es klubnál is megfordult Gál László, miután az Ózd megsemmisítő, 29-0-s vereséget szenvedett a harmadosztályban.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 25., hétfő 15:48

Mint arról beszámoltunk, az Ózd szétesőben lévő NB III-as csapata 29-0-ra kapott ki vasárnap Tállyán, úgy, hogy a hazaiaknál csak a kapus nem szerzett gólt.

Az Ózd összesen 13 futballistát nevezett egyébként a találkozóra, és csak egyet cserélt, legidősebb futballistája pedig a 21 éves Zöllei Tibor volt, miközben hét 16, illetve 17 éves játékosa is pályára lépett . A hatalmas vereséggel sem változott azonban a borsodiak helyzete, hiszen a pontlevonások miatt már most is biztos kiesőnek tűnik a Keleti csoportban.

A korábban a Ferencvárosnál technikai vezetőként, majd a Honvédnál és Fehérváron ügyvezetőként dolgozó, Ózdon pedig a klubelnöki tisztséget betöltő Gál László nyilatkozott a mérkőzést követően - amelyen 20 éves fia, Benedek is pályára lépett -, méghozzá a következőképpen:

Isten, haza, család, klub! Köszönöm minden játékosnak aki ma pályára lépett az ózdi mezben, mert jelenlétükkel és játékukkal bizonyították, hogy Ózd egy sportszerető város - fogalmazott a klubvezető a BOON.HU cikke szerint.


A mérkőzés jegyzőkönyve:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz