Fotó: heol.hu

A játékosok fizetik az edzőtáborozás felét a magyar csapatnál

A négynapos edzőtáborozás felét a névadó szponzor ügyvezetője, míg a másik részét a játékosok fizetik a harmadosztályú Gyöngyösnél.
Nyikes Zoltán 2021. január 27., szerda 8:40
Fotó: heol.hu
A négynapos edzőtáborozás felét a névadó szponzor ügyvezetője, míg a másik részét a játékosok fizetik a harmadosztályú Gyöngyösnél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 27., szerda 8:40

Négynapos edzőtáborba vonul az NB III-ban szereplő Gyöngyösi AK-Mátra-Beton a Mátraházán található sportközpontba - írja a klubhonlap, amely azt is kiemelte, hogyan sikerült a pénzszűkében lévő klubnak összehoznia ezt a programot.

A GYAK elnöke, Kozma Zsolt elmondta, a klub nem nyerte meg a lottóötöst, de két helyről is jött segítség, mely mindkét esetben kalapemelést érdemel. A gyöngyösiek névadó szponzorának ügyvezetője, Kávási János továbbra is hisz a csapatban, ezért az edzőtábor felét kifizeti,

míg a számla másik felét pedig a játékosok állják saját zsebből.

- Példamutató ez a hozzáállás, hiszen azt jelzi, hogy ők is hisznek magukban, és készek áldozatot hozni azért, hogy a tavaszi fordulókban elérjük kitűzött célunkat, a bentmaradást. Szponzorunk és a játékosok hite példaértékű, de reméljük, nem egyedülálló! Továbbra is várjuk a csapat mellé azokat, akik szintén hisznek bennünk! - zárul az NB III-as csapat közleménye.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz