NB III: Kiprich Tatabányára igazolt

Jól ismert név tért haza a magasabb osztályba vágyó klubhoz.
Csakfoci.hu 2023. június 25., vasárnap 21:36
Jól ismert név tért haza a magasabb osztályba vágyó klubhoz.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 25., vasárnap 21:36

Az NB III-ban szereplő Opus Tigáz Tatabánya is megkezdte a felkészülést a következő szezonra, és rögtön egy igazolást is bejelentett a gárda.

Kiprich Dávid, a klublegenda és egykori válogatott kiválóság, Kiprich József fiatalabb gyermeke is a klub kötelékéhez fog tartozni. Kiprich az előző szezonokban az NB II-es Tiszakécske játékosa volt, így magasabb osztályból tért haza - írja a kemma.hu.

- Az igazolásoknál első számú szempont volt a tatabányai identitás, a klubfilozófia további erősítése, az érkező játékosokkal együtt a csapat játékoskeretének több mint 80 százaléka kötődik az egyesülethez, a városhoz, ami úgy gondolom, egyedülálló az NB-s bajnokságok csapatai között! Erre méltán büszkének kell lennünk! Célom továbbra is egy szerethető, jó mentalitású és ütőképes csapat fejlesztése, amely méltó a szurkolóink megbecsülésére. Úgy gondolom, azzal, hogy a saját értékeinkre támaszkodunk, a helyi szurkolóknak könnyebb azonosulniuk a csapattal! A játékoskeretbe még három meghatározó játékos érkezése várható a közeljövőben, és így lesz teljes az alakulat a következő szezonra - nyilatkozta Gyürki Gergely vezetőedző.

Mellette Soltész Barna és Klausz Ádám visszaigazolását is bejelentette a klub. Ők ketten is tatabányai nevelésűek, az előző szezont Budaörsön töltötték.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz