"Vezessen le máshol, ne itt!" - azonnal kirúgják Grumicot az NB II-ből

Révész Attila megelégelte a csatár produkcióját, a hétvégi kiállítása volt az utolsó húzása.
Dudás Gábor 2016. december 5., hétfő 15:07
Révész Attila megelégelte a csatár produkcióját, a hétvégi kiállítása volt az utolsó húzása.
Szerző: Dudás Gábor 2016. december 5., hétfő 15:07

Miroslav Grumic kisvárdai korszaka alighanem véget ér: a Balmazújváros elleni NB II-es rangadón (0-1) piros lapot kapott támadó teljesítményével eddig sem volt elégedett Révész Attila szakmai igazgató, akinek mostanra lett "elege" a 32 éves játékosból.

A mérkőzést centerposzton kezdő Grumic korán besárgult, majd amikor már érett a cseréje, és Rajczi Péter az első félidő végén elment melegíteni, akkor könyöklésért a kiállítás sorsára jutott.

- Grumic helyére jött volna Rajczi, de a csatár fegyelmezetlensége miatt változott a forgatókönyv – utalt erre a szakvezető a klubhonlapon. - Ez volt az első kiállításunk a bajnokságban, a mi játékosainkra nem jellemzőek az ilyen megmozdulások. Nem titok, Grumicsnak már elő volt készítve a szerződésbontása, ez a folyamat felgyorsulhat a napokban. A csatár szezonja siralmasra sikeredett, a jelek szerint ő már csak levezetni jött hozzánk. Vezessen le máshol, de ne itt!

 

A korábban Kaposváron, Pécsen és Diósgyőrben is szerepelt Grumic a nyáron igazolt Kisvárdára, de nem tudott nagy segítségére lenni csapatának: 15 mérkőzésen csak 2 gólt szerzett, összesen 943 percet a pályán töltve.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz