Véber a mínusz 10 pont ellenére a feljutásról beszél: "C. Ronaldo is frusztrált volt"

A Nyíregyháza hétvégén 1-0-ra legyőzte a SZEOL-t az NB II-ben, de így is 10 pont a hátránya a feljutást jelentő második helyhez képest.
Privacsek András 2016. november 29., kedd 12:38
A Nyíregyháza hétvégén 1-0-ra legyőzte a SZEOL-t az NB II-ben, de így is 10 pont a hátránya a feljutást jelentő második helyhez képest.
Szerző: Privacsek András 2016. november 29., kedd 12:38

A nyíregyháziak a SZEOL elleni győztes gólt követően úgy ünnepeltek, mintha a találat a feljutást jelentette volna. Véber György, a csapat vezetőedzője beszélt a nem szokványos gólörömről.

- Továbbra is állítom, ez a csapat képességeiben megüti a szintet, hogy feljusson az NB-I-be. Egy világsztár, Cristiano Ronaldo is frusztrált volt, amikor heteken keresztül nem talált be a kapuba, majd amikor sikerült, széttört egy kamerát, akkora energia szabadult fel belőle. Erről beszéltem a játékosoknak a meccs előtt, és látszott az arcokon az öröm. Az lett volna a baj, ha egy szimpla gólöröm követte volna a találatot. Én tudtam, és a csapat is tudta, hogy meg kell, meg tudjuk szakítani a rossz sorozatot. Hogy aztán ez nem lett több gólos különbség, az már más kérdés, de én most jobban örülök ennek az egynek, mintha rúgtunk volna négyet könnyedén, mert meg kellett dolgozni a sikerért - mondta Véber a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz