A Vasas csapatkapitánya nem vágyik infarktus közeli izgalmakra

Remili Mohamed szerint nem lesz könnyű dolga a Vasasnak a Haladás otthonában, de a közvetlen rivális ellen csak a győzelem elfogadható.
Privacsek András 2018. március 1., csütörtök 14:54
Remili Mohamed szerint nem lesz könnyű dolga a Vasasnak a Haladás otthonában, de a közvetlen rivális ellen csak a győzelem elfogadható.
Szerző: Privacsek András 2018. március 1., csütörtök 14:54

A Vasas csapatkapitánya azt sem bánná, ha gyengébben játszanának, mint a Videoton ellen, de begyűjtenék a három pontot a Haladás ellen.

 - Egyértelmű, hogy számunkra létfontosságú a győzelem – kezdte Remili a vasasfc.hu-nak. - Nincs más választásunk, három ponttal kell hazatérnünk Szombathelyről. Akár a múlt szombatinál rosszabb játékkal is, de meg kell lennie a sikernek. Sokat segítene a csapat hangulatán, ha nyernénk, hiszen az utóbbi nyolc bajnokin egyszer sem sikerült a három pontot begyűjteni. Érdekesség, hogy utoljára éppen a Haladás ellen nyertünk 1-0-ra. Parázs összecsapásra számítok. Ráadásul az új stadion, a népes hazai közönség feldobta a hazaiakat, és 2-1-re legyőzték az FTC-t, és 1-0-ra a Videotont. Érzem a srácokon, hogy elszántak, átérzik a találkozó fontosságát, hiszen közvetlen riválisunkkal játszunk. Ezeket pedig tavasszal hoznunk kell, ha el akarjuk kerülni a két évvel korábbi utolsó mérkőzésre maradt infarktus közeli izgalmakat.

A Haladás jelenleg a 11., kiesőhelyen áll 20 ponttal, a Vasasnak 21 pontja van.

Ki nyeri az NB I-et? Nyerj itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz