Rászoruló fiatalokat ajándékozott meg a Vasas

Az angyalföldiek klubmenedzsere, Sowunmi Thomas több tucat mérkőzés-felszerelést, valamint Vasas-címeres melegítőt és mezt vitt a Cseppkő Gyermekotthon lakóinak.
Csakfoci Admin 2018. október 20., szombat 11:21
Az angyalföldiek klubmenedzsere, Sowunmi Thomas több tucat mérkőzés-felszerelést, valamint Vasas-címeres melegítőt és mezt vitt a Cseppkő Gyermekotthon lakóinak.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 20., szombat 11:21

Mezekkel, melegítőkkel és felszerelésekkel lettek gazdagabbak a Cseppkő Gyermekotthon lakói, akiknek a Vasas FC képviseletében Sowunmi Thomas klubmenedzser adta át az ajándékokat - derül ki a vasasfc.hu beszámolójából.

- Az Otthonnak 137 lakója van, 120 kiskorú és 17 idősebb. Mindannyian nagyon jól neveltek, kedvesek voltak, áradt belőlük a pozitivizmus. Nagyon örülök, hogy ezzel a kis kedvességgel mosolyt csaltunk az arcukra - mondta Sowunmi Thomas a klubhonlapnak.

Hozzátették: Dr. Herczeg Krisztián, az intézet igazgatója rendkívül hálás volt a rengeteg ajándékért, ahogy a gyermekek is.

Címkék: #magyar foci #Vasas
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz