Pénteken kaphat zöld utat az Újpest stadionja - a pálya talaja még közbeszólhat

Megtörtént s biztonságtechnikai ellenőrzés a Szusza stadionban. Kisebb hiányosságokat kell még pótolni a Vasas-Haladás meccsig.
Privacsek András 2017. február 16., csütörtök 11:07
Megtörtént s biztonságtechnikai ellenőrzés a Szusza stadionban. Kisebb hiányosságokat kell még pótolni a Vasas-Haladás meccsig.
Szerző: Privacsek András 2017. február 16., csütörtök 11:07

Az illetékes szakhatóságok bevonásával a szerdai nap folyamán került sor a biztonságtechnikai ellenőrzésre - írja a vasassc.hu. Az egész napot igénybe vevő procedúra sikeresen zárult, hiszen nem találtak olyan körülményt, amely biztonságtechnikai tekintetben lehetetlenné tenné a meccsrendezést. Ezzel együtt több kisebb hiányosságot még pótolni kell, amelyre a mai napon sor is kerül, így pénteken egy újabb helyszín szemle után születhet meg a végleges engedély.

A holnapi végső biztonságtechnikai ellenőrzés és pályahitelesítés után felmérik a gyepszőnyeg állapotát is, majd az MLSZ illetékesei Michael Oenning vezetőedző és a szakmai stáb véleményét figyelembe véve közösen hoznak döntést arról, hogy alkalmas-e a talaj a mérkőzés megrendezésére.

Ennek megfelelően már péntek délután véglegesen eldől, hogy lesz-e mérkőzés. A tervezhetőség szempontjából ez a csapatok és a szurkolók számára is optimális megoldás.

Mint ismert, a Szusza stadion lenne a helyszíne a szombati Vasas-Haladás OTP Bank Liga-mérkőzésnek.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz