Oenning: "A Vasas kerete a nemzetközi kupaszereplésre is képes", bokszedzéssel is készültek

A Vasas vezetőedzője szerint nem lehet rosszabb tavaszi szereplésről beszélni, Remili Mohamed úgy véli, nem volt megszokott szituáció számukra, hogy bajnokesélyesként számoltak velük. A támadó a kupát fontosabbnak tartja a bajnoki harmadik helynél, a vezetőedző nem mérlegel. 
Csakfoci Admin 2017. május 12., péntek 19:50
A Vasas vezetőedzője szerint nem lehet rosszabb tavaszi szereplésről beszélni, Remili Mohamed úgy véli, nem volt megszokott szituáció számukra, hogy bajnokesélyesként számoltak velük. A támadó a kupát fontosabbnak tartja a bajnoki harmadik helynél, a vezetőedző nem mérlegel. 
Szerző: Csakfoci Admin 2017. május 12., péntek 19:50

A bajnokságban kissé elmarad őszi teljesítményétől a Vasas labdarúgócsapata, amelynek továbbra is megvan az esélye a bronzéremre, a Magyar Kupában pedig várhatóan döntőt játszanak a Ferencváros ellen.

Az m4sport.hu összeállításában Michael Oenning vezetőedző úgy fogalmazott, nem lehet gyengébb tavaszi szereplésről beszélni. A gárda támadója, Remili Mohamed elmondta, ősszel felszabadultabban játszhattak, hiszen senki sem várta tőlük ezt a szereplést, tavasszal viszont már bajnok- és kupaesélyesként is kellett játszaniuk, ami nem volt megszokott számukra. "Ebben nagyon sokat kell fejlődünk" - tette hozzá Remili.

A bajnoki bronzérem és a Magyar Kupa győzelem közötti rangsorolásról a futballista elmondta: "Mivel mindkettőre reális esélyünk van, ezért mindkettő fontos, de az edző is hangsúlyozza, hogy a kupa az elsődleges. Úgy néz ki, bejutunk a döntőbe, a kupa talán most fontosabb". Oenning mester úgy véli, nem lehet rangsorolni, "mindkettő ugyanannyira fontos".

 

Az angyalföldi klub legutóbb 2005-ben, az Intertotó Kupában szerepelt nemzetközi tétmeccsen.

"Alapvetően képesnek tartom a jelenlegi keretet is nemzetközi kupaszereplésre, hiszen tele vagyunk tehetséges, fiatal labdarúgókkal. Persze, mint minden csapatnak, nekünk is erősítenünk kell a nyáron, de jelenleg is erős a keretünk."

A csapat a héten bokszedzésen is részt vett, a vezetőedző korábbi ismeretsége révén szervezett le egy boksztréninget Balzsay Károllyal, és mint elmondta, mindenkinek nagyon tetszett az edzés, ezután pedig biztosan még jobban tisztelni fogják a játékosok az ökölvívókat, hogy már tudják, milyen megerőltető a ringben.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Tovább az összes átigazoláshoz