Nem játszhat a Vidi ellen a Vasas házi gólkirálya

A Vasas két középpályása meggyógyult, a támadó még sérült.
Privacsek András 2016. október 25., kedd 8:06
A Vasas két középpályása meggyógyult, a támadó még sérült.
Szerző: Privacsek András 2016. október 25., kedd 8:06

A gyomorfertőzésen átesett Remili Mohamed és Vida Máté már jól van, míg a pénteken térdsérülést szenvedett Ádám Martinnak ezen a héten még pihennie kell.

- A pénteki edzésen kaptam egy labdát, ami picit hosszú volt, és megpróbáltam becsúszással megmenteni, de nem sikerült. Pontosan magam sem tudom, hogy történt a baleset, de letapadt a vizes fűben a lábam. Az első orvosi vélemény még két hét kihagyásról szólt. Aztán Lejkó doktor hétfőn alaposan megvizsgálta a térdemet és azt mondta: a héten azért még a pihenésen lesz a hangsúly, de lehet, hogy már a hét vége felé mozoghatok. Minden attól függ, hogy milyen ütemben javulok. Egyelőre semmilyen mozgást sem végzek - mondta a vasasfc.hu-nak Ádám Martin.

A Vasas szombaton 18 órától a Videotont fogadja az Illovszky-stadion utolsó mérkőzésén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz