Nagy átalakulás a Vasasnál: félcsapatnyi játékos távozhat a klubtól

A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata további játékosoktól válhat meg a nyári átigazolási időszakban.
Csakfoci Admin 2021. június 29., kedd 13:10
A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata további játékosoktól válhat meg a nyári átigazolási időszakban.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 29., kedd 13:10

Az előző NB II-es idényben harmadik helyen végző Vasasnál eddig Márkvárt Dávid, Uram János és Varga Donát érkezése mellett Ivan Rados, Kilyén Szabolcs, Ujvárosi Ádám és Szedlár Zoltán távozását jelentették be hivatalosan, azonban értesüléseink szerint tovább folytatódhat a keret átalakítása a nyári átigazolási időszakban.

A csakfoci.hu információi szerint újabb játékosokkal bővülhet a távozók sora. Úgy tudjuk, további hat labdarúgó távozhat kölcsönben vagy végleg. Az előző bajnoki kiírásban négy gólig jutó Vernes Richárd mellett az U21-es magyar válogatottnál is számításba vett Tóth Bence is máshol folytathatja, ahogyan a hosszú ideig sérüléssel bajlódó, ezáltal csak öt bajnokin pályára lépő Kleisz Márk is.

A fentebb említett labdarúgók mellett Kovács Milán, Köböl Krisztián is elszerződhet és a csákvári kölcsönszerződése lejártával visszatérő Murka Benedek is csapatot válthat a nyáron, de őt ismét csak kölcsönbe engednék el a vezetők.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz