Megműtötték a Vasas fiatal játékosát - hosszú ideig nem játszhat

Egy rossz kitámasztás után elszakadt az elülső keresztszalagja Faragó Bálintnak, a Vasas 18 éves középpályásának.
Privacsek András 2022. augusztus 28., vasárnap 10:28
Egy rossz kitámasztás után elszakadt az elülső keresztszalagja Faragó Bálintnak, a Vasas 18 éves középpályásának.
Szerző: Privacsek András 2022. augusztus 28., vasárnap 10:28

- Sajnos egy rossz kitámasztás következtében a jobb térdem kifordult - kezdte Faragó Bálint a vasasfc.hu-nak. - Az orvosi diagnózis megerősítette, hogy elszakadt az elülső keresztszalagom, ezért műtétre volt szükség. Az operációt egy Németországban alkalmazott technológiai eljárással végezték, amely során lerövidíthető a keresztszalag beépülési ideje, de a szakemberek szerint így is legalább hat hónapot vesz majd igénybe a felépülésem. Szerencsére a műtét jól sikerült, a keresztszalagomon kívül más nem sérült, így bizakodó vagyok.

Faragó az idei szezont remek formában kezdte, bekerült a Szélesi Zoltán szövetségi edző által irányított U19-es magyar válogatott keretébe is, azonban a sérülése keresztülhúzta a terveket.

- Ebben az időszakban a pályán és a válogatottnál kellene lennem, helyette most a kórházi ágyon fekszem. Eleinte nehéz volt megbarátkozni a gondolattal, hogy nem húzhatom magamra a címeres mezt és a bajnokságban sem szerepelhetek, de túltettem magam ezen. Igyekszem mindig mindenhez pozitívan állni, azon vagyok, hogy minél előbb felépüljek, s újra a csapatom segítségére legyek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz