Jó hír a Vasasnak: Az EL-visszavágón már játszhat a védelem oszlopa

Térdsérülése miatt az első, izraeli EL-mérkőzést kihagyni kényszerült Vaskó Tamás bizakodva várja a csütörtöki mérkőzést.
Dudás Gábor 2017. július 5., szerda 10:00
Térdsérülése miatt az első, izraeli EL-mérkőzést kihagyni kényszerült Vaskó Tamás bizakodva várja a csütörtöki mérkőzést.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 5., szerda 10:00

Vaskó Tamás a Beitart Jeruzsálem elleni, első Európa Liga-selejtezőt (3-4) sérülés miatt hagyta ki, de a visszavágón már szinte biztosan a pályán lehet a tavaszi bajnoki bronzéremben meghatározó szerepet játszó, rutinos középhátvéd.

Fogadj és nyerj a Vasas-Beitar visszavágóval itt!

- Köszönöm, rendben vagyok. Remélem, csütörtökre még többet javul a térdem. Már nem érzek fájdalmat. Azért a keddi edzésen még egy kicsit óvatosabb voltam, de jó lesz. Így komoly esély van arra, hogy ha Michael Oenning úgy dönt, játszhassak a Beitar ellen. Társaim sokat segítettek és biztattak, amiben élen járt Remili Mohamed csapatkapitányunk – mondta a vasasfc.hu-nak.

- A múlt heti mérkőzésből én a pozitívumokat emelném ki. Szerintem a csapat túlteljesítette az előzetes elvárásokat. Rúgtunk három gólt idegenben, ami remek dolog egy Beitar Jeruzsálem ellen. Főleg úgy, hogy sérülések és egyéb balszerencsés történések miatt nagyon kevesen vagyunk. A kinti körülmények számunkra szokatlanok voltak, mert a 70-80 százalékos páratartalomban, szauna melegben játszani, új helyzetet teremtett számunkra. Ehhez nehéz volt alkalmazkodni, a végére elfáradtunk. A második negyedóra és az utolsó öt perc kivételével irányítottuk a mérkőzést és lefociztuk ellenfelünket. Úgy vélem, csütörtökön azt a játékot kell játszanunk, amit kint a 30. és a 87. perc között és akkor meglesz a továbbjutás – tette hozzá Vaskó.

A Vasas csütörtökön, 20:30-tól, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja majd a Beitart, a csakfoci.hu természetesen élőben számol majd be a történtekről.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz