Ez volt a különbség a Vasas és a Diósgyőr között

A Vasas négy nyeretlen mérkőzés után győzött újra a bajnokságban, méghozzá magabiztos játékkal a Diósgyőr ellen (3-0).
Privacsek András 2016. december 4., vasárnap 10:29
A Vasas négy nyeretlen mérkőzés után győzött újra a bajnokságban, méghozzá magabiztos játékkal a Diósgyőr ellen (3-0).
Szerző: Privacsek András 2016. december 4., vasárnap 10:29

Az angyalföldiek egyik legjobbja Murka Benedek volt, akinek az első gólban nagy érdemei voltak, lövése után ugyanis Némethen irányt változtatva  a kapuban kötött ki a labda.

- Egy olyan sorozaton vagyunk túl, amelyből mindenképp szerettünk volna kilábalni. Meg akartuk mutatni, hogy egyáltalán nem szabad minket leírni és képesek vagyunk a győzelemre. Nem volt minden tekintetben könnyű meccs az első félidőben, ugye 0-0-ával fordultunk, de végig éreztük, hogy meg fogjuk nyerni ezt a mérkőzést, amit aztán nagy önbizalommal és jó csapatszellemmel sikerült is. Az edzőnk nagyon jól felkészített minket. Pontosan tudtuk, hogy mit fog játszani a Diósgyőr ezen a meccsen, ez be is igazolódott. Nem volt könnyű feltörni a védekezésüket, mert valóban visszaálltak és csak kontrákból próbáltak támadni, amiket sikeresen el tudtunk hárítani. Az első gól után már sokkal könnyebb volt a támadásainkat vezetni. Úgy gondolom, hogy a végére ők nagyon elfáradtak, mi meg nagyon jó erőben voltunk végig. A cserék pedig sokat tudtak hozzáadni a meccshez. Ez így volt kerek és szép. A szurkolóinknak meg nagyon köszönjük a támogatást – mondta a fiatal szélső a vasasfc.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz