Elforgatják a Vasas-stadionját - itt a helyszínrajz: fotó

Lehetőség nyílik egy szabványméretű élőfüves tartalékpálya létesítésére is a stadion közvetlen szomszédságában.
Mokány Lajos 2016. november 1., kedd 8:42
Lehetőség nyílik egy szabványméretű élőfüves tartalékpálya létesítésére is a stadion közvetlen szomszédságában.
Szerző: Mokány Lajos 2016. november 1., kedd 8:42

Mint ismeretes, novemberben elindul az Illovszky-stadion bontása, amely komoly mérföldkövet jelent a Vasas Sport Club 2020-ig tartó, több helyszínt érintő (Fáy utca, Folyondár utca, Pasaréti út, Normafa) létesítményfejlesztési programjában.

A stadion tervezési folyamata során először júliusban, egy Szurkolói Találkozó keretében mutatta be a klub az építési engedélyhez tartozó előzetes terveket. A pontos részletek és az arculati elemek kidolgozása még jelenleg is zajlik.

Az új stadion elhelyezkedése viszont már véglegesnek és publikusnak tekinthető, ennek megfelelően az alábbi ábrán mutatja be a Vasas SC honlapja, hogy az új aréna a jelenlegi stadionhoz képest kis mértékben elforgatva, továbbra is a Hajdú utcával párhuzamosan, a Fáy utcához teljesen kitolva épül majd meg. A cél ezzel az volt, hogy a terület minden négyzetmétere kihasználható legyen, ennek köszönhetően lehetőség nyílik egy szabványméretű élőfüves tartalékpálya létesítésére is a stadion közvetlen szomszédságában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz