Eldőlt, hogy ki váltja Schindlert a Vasas kispadján

Honlapunk információi szerint eldőlt, hogy Kuttor Attila veszi át a vasárnap távozott Schindler Szabolcs helyét az NB II-es Vasasnál.
Privacsek András 2021. május 31., hétfő 16:48
Honlapunk információi szerint eldőlt, hogy Kuttor Attila veszi át a vasárnap távozott Schindler Szabolcs helyét az NB II-es Vasasnál.
Szerző: Privacsek András 2021. május 31., hétfő 16:48

A csakfoci.hu számolt be róla először, hogy a Vasas új vezetőedzője a Csertői Aurél, Kuttor Attila, Csizmadia Csaba hármasból kerülhet ki. Az gyorsan eldőlt, hogy nem Csertői lesz a befutó, neki ugyanis élő szerződése van az NB I-be pont a Vasas előtt feljutott Gyirmóttal, így ki kellett volna őt vásárolni.

A Vasas elsősorban olyan szakvezetőben gondolkodott, akinek nincs csapata, így végül Kuttor és Csizmadia maradt versenyben.

Úgy tudjuk, a nagyobb rutin döntött a Mezőkövesd korábbi vezetőedzőjének javára, akit már a napokban kinevezhet az angyalföldi klub.

Kuttor Attila 2015-ben a Haladás megbízott vezetőedzőjeként debütált az NB I-ben, majd 2017 októberétől 2020 novemberéig a Mezőkövesdet vezette. A legjobb eredménye egy bajnoki 4. hely és egy Magyar Kupa-döntő volt a kövesdiekkel.

Olvastad már?
Meglepő döntés Debrecenben: Távozik a legendás Herczeg András
A csakfoci.hu értesülései szerint távozik posztjáról Herczeg András, a Debreceni Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója, a DVSC korábbi legendás edzője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz