Egy hónap múlva műtik a Vasas támadóját

Murka Benedek bal lábára szerdán gipszet helyeztek fel, hogy rögzítsék a térdében elszakadt elülső kereszt- és oldalszalagot.
Privacsek András 2017. augusztus 24., csütörtök 15:11
Murka Benedek bal lábára szerdán gipszet helyeztek fel, hogy rögzítsék a térdében elszakadt elülső kereszt- és oldalszalagot.
Szerző: Privacsek András 2017. augusztus 24., csütörtök 15:11

A fiatal támadó arról beszélt a vasasfc.hu-nak, hogy így a műtéti beavatkozás várhatóan 4-5 hét múlva lesz esedékes. Addig eleinte könnyített gipszkötés, majd később rögzítő kötés lesz a lábán.

- A történtekhez képest jól vagyok. Most már csak előre nézek, minden erőmmel azon leszek, hogy minél hamarabb meggyógyuljak, és visszatérjek a pályára. A gyógytornát már a műtét előtt elkezdem. Nagyon drukkolok a srácoknak, hogy sikeresen vegyék a Paks elleni akadályt – nyilatkozta Murka Benedek.

A Debrecen elleni találkozó 62. percében az ellenfél 16-os vonalánál egy Loki-védő lába elérte Murka lábát, amitől a játékos elvesztette egyensúlyát és ráesett a térdére, ami olyan szerencsétlenül alakult, hogy bekövetkezett a szalagszakadás.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz