Csonkaforduló lesz az NB I-ben

A pálya alkalmatlansága miatt nem tudják megrendezni a Vasas-Haladás mérkőzést.
Budai László 2017. február 17., péntek 12:54
A pálya alkalmatlansága miatt nem tudják megrendezni a Vasas-Haladás mérkőzést.
Szerző: Budai László 2017. február 17., péntek 12:54

A csakfoci.hu információi szerint szinte biztos, hogy elmarad a szombati, Vasas-Haladás NB I-es bajnoki mérkőzés, amelyet a Szusza Ferenc Stadionban rendeztek volna meg.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a biztonságtechnikai ellenőrzés sikeresen zajlott, mára maradt azonban a döntés, hogy a pálya is alkalmas lesz-e a találkozó megrendezésére.

 

Úgy tudjuk, minden adminisztratív akadály elhárult, a szakhatósági engedélyek rendben vannak, tehát a stadion alkalmas arra, hogy lejátsszák a bajnokit.

A stadion talaja azonban olyannyira fagyott, hogy alkalmatlan a játékra, ezért szinte biztos, hogy nem lesz mérkőzés szombaton délután a Szusza Ferenc Stadionban.  

FRISSÍTÉS - Az MLSZ és a Vasas is megerősítette honlapunk információit: a pénteki pályabejárást követően a Vasas vezetői jelezték, hogy a felfagyott pálya alkalmatlan bajnoki mérkőzés megrendezésére, ezért kérelmezték a találkozó elhalasztását - írja a szövetség és az angyalföldi klub honlapja is. Az MLSZ Versenybizottsága hozzájárult a halasztáshoz, így az eredetileg szombat 15.30-ra kiírt Vasas-Haladás bajnoki mérkőzést későbbi időpontban rendezik meg. Az új kezdési időpontot az MLSZ Versenybizottsága fogja kitűzni.

Az NB II-ben is elmarad egy bajnoki, ott a forduló rangadóját nem lehet lejátszani.

A többi NB I-es mérkőzést azonban lejátsszák, ezekre már fogadhatsz is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz