Fotó: dvsc.hu

Vasas: Váltás jöhet a kispadon a kudarc után - három magyar vezetőedző is képben

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Csertői Aurél, Kuttor Attila és Csizmadia Csaba közül kerülhet ki az új Vasas-edző, ha Schindlernek távoznia kell.
Nyikes Zoltán 2021. május 28., péntek 10:42
Fotó: dvsc.hu
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Csertői Aurél, Kuttor Attila és Csizmadia Csaba közül kerülhet ki az új Vasas-edző, ha Schindlernek távoznia kell.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 28., péntek 10:42

A csakfoci.hu információi szerint megvan az esélye, hogy nem Schindler Szabolcs vezetőedző fogja irányítani az élvonalról lemaradt Vasast a következő másodosztályú idényben. Úgy tudjuk, amennyiben edzőváltásra kerül sor, akkor nagy valószínűség szerint ismét magyar szakember ülhet le a kispadra.

Honlapunk úgy értesült, hogy három jelöltje is lehet a Vasas vezetőségének:

a Gyirmótot nagy meglepetésre az élvonalba feljuttató Csertői Aurél, a legutóbb a Mezőkövesden tevékenykedő Kuttor Attila, valamint az előző NB I-es idény végén Budafokról távozó Csizmadia Csaba is képben lehet

- utóbbi két szakember jelenleg szabad, Csertőivel viszont a közelmúltban hosszabbítottak a gyirmótiak, így őt ki kellene vásárolnia a Vasasnak.

Olvastad már?
Diósgyőr: Két játékos is érkezhet a magyar bajnokcsapattól
Úgy tudjuk, hogy a Debreceni VSC két védője, Szatmári Csaba és Kinyik Ákos nagy valószínűség szerint a DVTK-hoz igazolhat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz