Várhidit az összes felkészülési meccsről eltiltotta az MLSZ - megküldte a bírót

A fegyelmi határozatot indoklás nem követte, de a csakfoci.hu információi szerint Várhidinek egy, a Szentlőrinc elleni keddi felkészülési találkozón történt incidens miatt kell "bűnhődnie".
Dudás Gábor 2021. január 14., csütörtök 10:35
A fegyelmi határozatot indoklás nem követte, de a csakfoci.hu információi szerint Várhidinek egy, a Szentlőrinc elleni keddi felkészülési találkozón történt incidens miatt kell "bűnhődnie".
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 14., csütörtök 10:35

A találkozót Hleba Tamás büntetőjével és Kondor Kristóf találatával a szentlőrinciek nyerték meg 2-1-re, a győztes találatukat a 90. percben szerezve. Úgy tudjuk, Várhidi Péter azt nehezményezte, hogy a második hazai gólt szabálytalanság előzte meg, ezt kemény szavakkal jelezte is Kovács játékvezetőnek, és hangos monológjában részletesen kitért a spori "egyenesági felmenőjére" is.

A játékvezető mindezt nehezményezte és piros lappal honorálta, majd gondot fordított arra is, hogy az esetnek a jegyzőkönyvben is nyoma maradjon.

A fentiek vezettek oda, hogy így az egykori szövetségi kapitány és magyar bajnok edző a Kaposvár egyetlen felkészülési meccsén sem ülhet majd a kispadon, hiszen a január végi NB II-es rajtig épp három edzőmeccse lesz még a Rákóczinak.

Tilos passzolni Csányi Sándorral:
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/tilos-passzolni/csanyi-felhivott-egy-tulajdonos-europa-top-4-es-klubjatol-hogy-melyik-magyart-kellene-leigazolni-az-mlsz-elnok-nyiltan-szoboszlaiek-premiumarol-az-nb-i-letszamarol-es-a-vasasrol

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz