Váratlan bejelentést tettek az NB II meglepetéscsapatánál

Távozik a Fradi korábbi BL-hőse.
Dudás Gábor 2017. január 19., csütörtök 9:11
Távozik a Fradi korábbi BL-hőse.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 19., csütörtök 9:11

Váratlanul, öt év után távozik a Soroksár SC-től Szűcs Mihály klubigazgató, akinek vezetésével minden idők legjobb szereplését tudhatta maga mögött az NB II második helyén álló klub a 2016-os naptári évben.

 

- Szinte hihetetlen, hogy elrepült ez az öt esztendő. Mikor 2012 nyarán átvettem a klub szakmai irányítását, még a hat csoportos NB III középcsapata volt a Soroksár SC, ma pedig a bajnoki címért küzdünk a húszcsapatos NB II-ben – foglalta össze tömören az elmúlt éveket a klubigazgató a soroksarsc.hu-nak. – A szerződésem 2017. március 31-én lejár, s bár marasztaltak, hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, nem hosszabbítom meg. Nem tagadom, ebben nagy szerepe van annak is, hogy olyan felkérést kaptam egy másik klubtól, mely előrelépést jelent számomra. Március végéig maradok, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is mindent megteszek a sikeres szereplésünk érdekében, s hogy rendezett viszonyokat hagyjak utódomra.

Arról zajlanak a tárgyalások, hogy ki veszi át Szűcs Mihály posztját, a végső döntést februári ülésén a soroksári képviselő-testület hozza meg.

FRISSÍTVE: Ez a klub lehet a távozó klubvezető új célállomása 

Elköszönt csapatától a Diósgyőr gólerős kiszemeltje, nem kell a Fradinak a két ghánai - friss hazai átigazolási hírek itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz